European Roadtrip

Zie uitdagingen als kansen

One Day, Try & Play (wordt verplaatst naar 2021)

One Day Try & Play en corona.

Corona treft ons allemaal en daar houden we rekening mee. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.  We houden de regels in de gaten en houden u op de hoogte.  

HELAAS ZIJN ER VERSCHERPTE REGELS GEKOMEN WAARDOOR WIJ HEBBEN BESLOTEN DIT EVENT TE VERPLAATSEN NAAR 2021 (meer info volgt zodra we meer weten)


Twijfelt u of zo'n roadtrip vol uitdagingen wel iets voor u is?

Dan is dit uw kans om dit een dag uit te proberen. Ook als u gewoon een leuke dag wil, kunt u mee doen.

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Op zaterdag 18 september 2021 organiseren wij een 1 daagse roadtrip. We starten in de morgen om 10 uur en dezelfde dag zullen we rond  17:00 uur eindigen. De route zal voornamelijk door de oostelijke provincies gereden worden.

De startplaats is bij restaurant de Ossenstal, Ossenweg 10, 8161 PZ  Epe

Tijdens deze dag wordt er een mooie route gereden en zult u ook opdrachten en uitdagingen mee krijgen.  De opdrachten zijn bv foto-opdrachten, kennisvragen, puzzeltjes, en ludieke opdrachten. Door deze te doen kunt u punten verdienen. De winnaar ontvangt een leuke prijs. 

Uniek is aan deze dagtrip is dat ook kinderen mee mogen en mee kunnen doen. Er zal voor kinderen een speciaal opdrachten formulier worden uitgereikt. Er zijn 2 versies: een voor kinderen van ca 4 tot 8 jaar en een een voor kinderen van 9 tot 12 jaar.  We houden rekening met de leeftijd van de kinderen zodat ieder kind even veel kans heeft om iets te  winnen. 

Per team is het handig om 2 volwassenen te hebben en maximaal 3 kinderen zijn toegestaan.

De kosten zijn 5 euro per persoon en voor kinderen van 4 jaar t/m 12 jaar 2,50. Kinderen onder de 4 kunnen gratis mee. 

Meedoen kan simpel door het onderstaande inschrijf formulier in te vullen. U ontvang daarna een mail met verdere informatie en een factuur. 

All Car, All Day. All Fun


Uw inschrijving is definitief na overschrijving van uw inschrijfgeld op NL28 INGB 0797 7119 96  tnv van HM v/d Linden tbv European Roadtrip One Day Try & Play onder vermelding van teamnaam, en factuurnummer. 

Met de inschrijving gaat u akkoord met de deelnemers voorwaarden.